Cimitirul din Mediaș se extinde cu peste 300.000 de lei

0 175

În bugetul aprobat recent de consilierii locali a fost prevăzută suma de118.000 de lei pentru realizarea studiilor de fezabilitate și alți 200.000 de lei pentru întocmirea proiectului tehnic și execuția lucrării.

Municipalitatea medieșeană a primit la începutul anului girul din partea Consiliului Local pentru extinderea cimitirului municipal, în condițiile în care în acest moment mai sunt disponibile aproximativ 200 de locuri de veci.

Aleșii locali au avizat favorabil hotărârea privind aprobarea Planului Urbanistic de Zonă pentru extinderea Cimitirului Ortodox. Potrivit reprezentanților Primăriei Mediaș, odată cu extinderea cimitirului municipal vor fi create aproximativ 2.500 de noi locuri de veci.

Noul spațiu propus se află în continuarea actualului cimitir, pe strada Păcii fără număr și are o suprafață totală de 22.600 de metri pătrați, urmând a fi amenajate aici locuri de veci, alei pietonale, spații verzi precum și perdea de arbori și arbuști. Din suprafața totală, aproximativ 7.800 de metri pătrați sunt alocați pentru amenajarea a aproximativ 2.500 de noi locuri de veci.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...