clotild armand

Vicepreședintele Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, a anunțat sâmbătă că va rămâne în partid și că vrea să își continue proiectul politic împreună cu colegii.

“Nu părăsesc USR-ul și nici România”, a precizat sâmbătă, pentru AGERPRES, Clotilde Armand. Vicepreședintele USR crede că politica este o “provocare”, pentru că în acest domeniu “loviturile sunt puternice” și “vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa de ușor de iubit”.
“Useriștii, în general, adică eu și cu colegii mei și alții de dinainte de noi, au pornit pe calea politică cu iubire de oameni și e foarte important să rămânem cu această iubire, pentru că primești așa de multe lovituri că îți vine… Și vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa ușor de iubit. (…) Aici e o provocare, să rămâi în politică cu același altruism, (…) pentru că loviturile pe care le primești chiar sunt puternice. (…) Sunt conștientă că este o lume fără milă. (…) E drum extrem de dificil, unde vezi partea urâtă a lucrurilor, și atunci trebuie neapărat să îți amintești de ce ai intrat și care era proiectul tău”, a spus vicepreședintele USR.
Clotilde Armand și-a lansat sâmbătă, la Sibiu, cartea “Am ales România”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu