cluj napoca

Cluj-Napoca gazduieste cel mai nou eveniment de travel dedicat iubitorilor de calatorii adaptate tehnologiei moderne ce ne inconjorara in orice domeniu. Acesta are loc are loc in 6 aprilie 2017 la The Office Cluj-Napoca, incepand cu ora 16:00.

Travel Smart Forum Cluj 2017, este mai mult decat o conferinta clasica. „Integram domeniile conexe si ne dorim sa creem o comunitate unita prin pasiunea pentru calatorii si dorinta de a oferi si a beneficia de cele mai bune servicii, o retea omogena care sa creasca in timp, evoluand catre doua obiective elementare, si anume cresterea personala si profesionala in domeniul turismului”, au decarat organizatorii evenimentului.

Travel Tips&Tricks, Fashion & Photography
Sub egida Digital Nomads Travelling, Travel Smart Forum Cluj 2017 abordeaza subiecte precum Fashion in vacanta, Travel Tips&Tricks, Travel Photography, cum sa faci cele mai bune poze de calatorie sau cum sa alegi vacanta potrivita.
Vacantele sunt printre cele mai discutate subiecte si cele mai cautate experiente. Destinatiile exotice sau culturile noi si diferite, starnesc interesul cat mai multor turisti si ajung sa fie vizitate de tot mai multi oameni. Turismul se dezvolta intr-un ritm ametitor iar pe aeroport zambetele si emotiile sunt mari.
Facebook, Instagram, Youtube. Mediile de socializare sunt pline de noi fotografii si videoclipuri care zi de zi surprind destinatii turistice de vis. Aplicatii de editat, camere foto si poze developate, toate au menirea de a documenta experientele traite in locurile vizitate si de a capta momente si amintiri de neuitat.

Speakeri, influenceri si digitali
Simona si Alex (Nomazi digitali la lipa-lipa.ro), Mihaela Caluser (Wens Travel), Alexandra Craciun (Owner Pinch of Salt) si Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sunt primii invitati anuntati. Ei vor prezenta perspectiva lor despre digitalizare, calatorit, avantaje si dezavantaje si alegerea unor destinatii ideale.
Cu pagini de Facebook pline de like-uri, blog-uri notorii si un profil de Instagram mai mult decat inspirational, ei ne vor da insight-uri din domeniu si ne vor impartasi din experienta si calatoriile lor.

Agenda
Travel Smart Forum Cluj 2017 aduce in prim-plan subiectele cele mai arzatoare pe care orice calator dornic de o experinenta noua si diferita le are in minte. Suntem conectati la tehnologie 24/7 si tot mai dependenti de ea si de internet. Pozele, video-urilor, gif-urile sau aplicatiile de social media sunt incarcate de experientele documentate de oameni.
Secolul tehnologiei a dezvoltat o noua categorie de oameni, nomazii digitali. Acei oameni care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet si dorinta de a descoperi lucruri si locuri noi. Travel Smart Forum are loc in 6 aprilie 2017 la The Office Cluj-Napoca, incepand cu ora 16:00.
Inscrierilele se fac pe www.travelsmartforum.com/register , participarea este conditionata de confirmarea primita pe email. Travel Smart Forum 2017 este organizat de Libero Events in colaborare cu Nish Travel.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns