UPDATE VIDEO FOTO – Iarnă în toată regula la Sibiu și Păltiniș. La Bâlea Lac ninge ca în povești

0 164

Avertizarea meteorologilor legată de vremea de astăzi s-a adeverit încă de dimineață la Sibiu. Fulgi mari de zăpadă au început să cadă în jurul orei 10.30 la Sibiu. Și la Păltiniș a nins puternic, iar la Bâlea ninge în continuu de sâmbătă seară.

UPDATE – Al doilea val de nisoare
În jurul orei 15.00 la Sibiu a nins din nou. De data aceasta a fost vorba de o ninsoare și mai puternică față de dimineață. Preț de aproximativ 20 de minute fulgi mari de zăpadă au căzut peste oraș. Urmăriți mai jos imagini.

Ninge din nou la Sibiu. Detalii la link-ul https://goo.gl/zyQx3M

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 26 martie 2017

ȘTIREA INIȚIALĂ
Cine s-a trezit de dimineață și s-a uitat pe geam a avut parte de o supriză neplăcută. Dacă zilele trecute a fost soare și frumos, iarna s-a întors duminică pentru câteva ore la Sibiu. Mai mult în jurul orei 10.30 a început să ningă destul de tare, lucru pe care îl puteți observa în imaginile video de mai jos. Vremea s-a încălzit însă treptat, iar zăpada nu a apucat să se așeze peste oraș. Mai mult norii s-au risipit și spre după amiază avem parte de o vreme plăcută.

Ninge la Sibiu. Detalii despre vreme pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 26 martie 2017

La Păltiniș în schimb a nins mai tare decât în Sibiu. Drumul ce leagă Rășinariul de stațiune a fost acoperit de un strat de omăt de câțiva centimetri, iar mașinile ce nu erau echipate cu anvelope de iarnă, nu au putut să urce.

iarna la paltinis
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Dacă vreți să descoperiți un peisaj autentic de iarnă atunci mergeți la Bâlea Lac. În locația de la peste 2.000 de metri altitudine ninge de aproape 24 de ore, iar stratul de zăpadă este destul de mare. balea lacUrmăriți imagini live mai jos.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...