Consiliul Judeţean Sibiu primeşte proiecte pentru agenda culturală şi cea sportivă

0 140

Consiliul Judeţean Sibiu reaminteşte că primeşte proiecte culturale şi sportive pe care le va cofinaţa prin Agenda culturală, respectiv Agenda sportivă pe anul 2017.

Astfel, toţi cei interesaţi pot depune proiecte care vor fi selectate pentru a primi o finanţare din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu, la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, situat la parterul instituţiei. Pentru Agenda culturală, au fost depuse 4 dosare, termenul limită fiind 10 aprilie, în timp ce pentru Agenda sportivă s-au primit 3 proiecte, data limită fiind stabilită pentru 18 aprilie.
Pentru anul 2017, suma alocată de Consiliul Judeţean Sibiu pentru Agenda culturală a fost majorată la 500.000 lei. La fel şi Agenda Sportivă are alocaţi 500.000 lei.
Ghidul privind accesarea finanțărilor nerambursabile din fonduri publice pentru programe, proiecte și acțiuni culturale în județul Sibiu pe anul 2017 împreună cu anexele aferente, se găseşte pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu la rubrica Acţiunile noastre/Culturale, repectiv Acţiunile noastre/Sportive.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.