In 25 martie a avut local Biblioteca Astra , Concursul Judetean Interdisciplinar “Scoala mea are talent”. Concursul a avut ca scop descoperirea elevilor talentati in din Scolile gimnaziale si liceele din Judetul Sibiu.

Au fost inscrise 30 de scoli si licee din intreg judetul. Pe scena au fost prezentate peste 70 de momente la care au participat peste 100 de elevi talentati.Au fost momente de muzica usoara, muzica populara, balet, dans modern, dans popular, muzica instrumentala populara, flaut, chitara, desen, navomodele, origami.
Premiul I cu excelenta a fost luat de Scoala Gimnaziala nr.18 Sibiu, Scoala Gimnaziala Rosia –structura Nou si Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth Medias.Premiul de popularitate a fost obtinut de Scoala Nicolae Iorga Sibiu si Liceut Teoretic Gheorghe Lazar Avrig.
Premiul pentru cel mai original moment prezentat in concurs, a fost obtinut de un Moment Baroc pus in scena de Elevii Scolii gimnaziale I.L. Caragiale Sibiu.
Dl profesor Paul Miereanu a obtinut un premiu de excelenta pentru pregatirea si sustinerea elevilor cu dizabilitati de la Centrul Scolar pentru educatie inclusiva nr 1 Sibiu si Colegliului Tehnic de Indrusitie alimentara Terezianum Sibiu. Centrul de Plasament Orlat a luat un premiu de excelenta pentru sustinerea si pomovarea elevilor talentati provenitio din familii defavorizate.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.