Noul semafor instalat de municipalitatea sibiană la intersecția străzii Siretului cu Calea Cisnădiei, a reușit ’’performanța’’ de a bloca efectiv traficul la intrarea în Sibiu.

Instalarea unui semafor la intrearea în Sibiu pe Calea Cisnădiei s-a dovedit luni dimineață a fi o soluție mai mult decât neinspirată. Între 7.00 și 8.00 coada de mașini pe drumul către Cisnădie s-a întins în scurt timp pe câțiva kilometri, iar nervii șoferilor au fost întinși la maxim. Astfel dirijarea traficului cu ajutorul acestui semafor pare să fie o soluție ce îngreunează traficul și în nici un caz una de fluidizare a acestuia.
Șoferii au răbufnit prin comentarii extrem de acide la adresa autorităților. Pe grupul Info Trafic Jud. Sibiu, la o postare legată de problema semaforului de la Cireșica sunt zeci de comentarii prin care participanții la trafic își exprimă dezaprobarea față de soluția pusă în aplicare de municipalitatea sibiană.’’Si-au batut joc de noi dar tot pe banii nostri. La ora 7 cand iti ia 3 minute sa treci de intersectia aia, acum iti ia minim 10….. Am prins de 4 ori semaforul pe rosu in conditia in care nu eram prea multe masini in coada..’’, spune Stanimir Andrei.
’’ E cazul de un protest. Nu se mai poate! Toate au o limita!’’, scrie și Cristian Grama.
’’ E groaznic!!!!! Niciodata nu a fost asa ceva!!! Eu nu am facut 100 de metri si sunt de 20 minute in trafic. Pana acum de obicei ajungeam la gradinita!!!’’, scrie și Diana Stancovici.
Pentru a se asigura probabil că nimeni nu forțează semaforul sau trece pe roșu, un echipaj de la poliția rutieră a fost present în zonă. Traficul a revenit la normal în jurul orei 9.00.
VEZI ȘI: VIDEO Traficul pe Calea Cisnădiei – Șelimbărul se apucă de drumul bretea prin cartierul Arhitecților

Se începe amenajarea unui drum bretea
Problema unui drum bretea ce ar urma să lege Cisnădia de Sibiu prin Cartierul Arhitecților, va fi rezolvată de Șelimbăr. Primarul comunei a explicat într-un interviu acordat săptămâna trecută pentru Ora de Sibiu, că anul acesta va fi construită și finalizată o șosea bretea de legătură între zona Cisnădie și Șelimbăr – Zona Bulevardului Mihai Viteazu. Citește continuarea AICI.
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Join the Conversation

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Sibieni sunt si cei care s-au mutat in Cartierul Arhitectilor.
   Majoritatea s-au mutat acolo din Sibiu dar tot in Sibiu lucreaza in continuare.

   Tinerii sunt cei care s-au mutat acolo pentru ca sunt preturi decente la locuinte, nu blocuri ceausiste si parcari pe trotuare.

   Nu-ti poti scoate caruciorul din bloc de masinile parcate aiurea.
   Nu-ti poti plimba catelul pe iarba din jurul blocului de gradinile pensionarilor.

   Pe cei din Cartierul Arhitectilor ii urasc si cisnadienii si sibienii.
   De unde atata invidie si rasism?

   In loc sa ne ajutam, sa ne fie bine tuturor, scuipam si jignim.

 1. niste tampiti!
  am facut 1.5 km intr-o ora cu semaforul minune. in mod normal nu faceam mai mult de 20-25 minute fara semafor.
  cel mai beton arata politia stand acolo si nefacand nimic. idiotii naibii stau si se uita la cer in loc sa se apuce de dirijat si sa fluidizeze traficul. minte de romani…

 2. Bataie de jos cu acel semafor! Timpii de asteptare s-au dublat sau chiar mai mult!