Magic Sibiu înfrângere în deplasare cu ACS Agronomia 4Sports

0 119

Magic Sibiu a cedat partida disputată duminică la București, în compania celor de la ACS Agronomia 4Sports. Baschetbaliștii sibieni au pierdut primul meci din faza a doua a campionatului cu scorul de 79-51.

Deși au mers la București cu gândul de a face un joc bun, baschetbaliștii lui Magic au intrat mai greu în meci și s-au văzut conduși încă din actul inaugural. Meciul s-a mai echilibrat în partea a doua, când Magic Sibiu a ieșit mai montată de la vestiare. Diferența de scor n-a mai putut fi însă recuperată, partida fiind adjudecată de formația din București.
Antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu, a declarat că, în ciuda înfrângerii, este mulțumit de dăruirea pe care jucătorii săi au arătat-o în partea a doua a meciului, subliniind jocul bun făcut de Andrei Dinu în atac și de Lukas Grecu în apărare.
„Am intrat mai greu în meci, însă am făcut un joc mai bun în a doua repriză. În a doua parte ne-am apărat mai bine și am pierdut ultimele două sferturi la o diferență mai mică, de câte 3 puncte. S-a schimbat ceva în jocul nostru. Andrei Dinu a jucat bine, a dat peste 10 puncte, Lukas Grecu a jucat și el bine în apărare. Băieții au jucat, am încercat, dar am fost depășiți de viteza de joc a adversarilor, au jucat mult mai rapid decât noi și au făcut o apărare agresivă”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.
Cel mai bun marcator al lui Magic Sibiu în partida cu ACS Agronomia 4Sports a fost Andrei Dinu, cu 18 puncte. Cu double-digits a încheiat partida și Radu Schiau, care a marcat 14 puncte. Pentru Magic Sibiu au mai înscris Traian Petru 7 puncte, Lukas Grecu 5, Gerald Georgescu 4 și Dragoș Preda 3.
Magic Sibiu revine pe teren propriu în etapa următoare. Baschetbaliștii sibieni primesc vizita celor de la Baschet Club Athletic Constanța duminică, 9 aprilie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.