VIDEO Traficul pe Calea Cisnădiei – Încep lucrările la drumul bretea prin cartierul Arhitecților

2 852

Sibienii care locuiesc în zona Cireșica – Calea Cisnădiei și se confruntă cu reale probleme atunci când vine vorba de traficul auto, primesc în sfârșit o veste bună.

Problema unui drum bretea ce ar urma să lege Cisnădia de Sibiu prin Cartierul Arhitecților, va fi rezolvată de Șelimbăr. Primarul comunei a explicat într-un interviu acordat săptămâna trecută pentru Ora de Sibiu, că anul acesta va fi construită și finalizată o șosea bretea de legătură între zona Cisnădie și Șelimbăr – Zona Bulevardului Mihai Viteazu. ’’Cu siguranță vom găsi o soluție pentru fluidizarea traficului în zona Cireșica. Deja am discutat cu Serviciul Urbanism și cu Consiliul Local pentru identificarea unei soluții care să ducă la fluidizarea traficului în acea zonă. Sper ca în acest an să fie finalizată o bretea de legătură între zona Cisnădie și Șelimbăr – Zona Bulevardului Mihai Viteazu’’, a spus Grecu. În acest fel locuitorii din zona respectivă vor avea la dispoziție o soluție reală prin care să evite blocajele apar în trafic la intrarea în Sibiu pe la Cireșica, la orele de vârf. Urmăriți mai jos înregistrarea completă a interviului cu Marius Grecu.

LIVE VIDEO – Primarul Șelimbărului la ’’Interviuri pe Față’’. Discuție în direct cu Marius Grecu. Acum live pe Ora de Sibiu

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 24 martie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
 1. Unu scrie

  Suntem in 2019 si nu s-a facut nimic. Zero la fel ca primarii celor doua localitati. Suntem inconjurati de incompetenti daca o mai punem si pe doamna Fodor la socoteala.
  Sarmanii oameni necajiti.

 2. Strapungerea Dedeman - Calea Cisnadiei scrie

  Nu incepe nici o lucrare efectiv. Primaria Selimbar a bugetat si se pare si realizat in parte procedura care tine de Studiul de Fezabilitate, intabulare, etc.

  Nu exista deocamdata prinse in buget sume de bani pentru lucrarile propriu-zise de amenajare a drumului. Iar Primaria Cisnadie tace malc pe tema asta.

  Cel mai probabil nu vom avea in 2017 realizat drumul.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.