ovidiu ioan sitterli

Ovidiu Sitterli, a demisionat miercuri din funcția de președinte interimar PSD Sibiu, din motive personale. Acesta spune își va respecta în continuare obligațiile de la locul de muncă până când se va găsi un alt interimar.

Contactat de Ora de Sibiu, Ovidiu Sitterli, explică ce se va întâmpla în continuare. ” Nu mi-am dat demisia din partid, mi-am dat demisia doar din funcția de președinte interimar. Am demisionat din motive strict personale. Voi asigura treburile curente ale organizației până la numirea unui alt președinte interimar de către Comitetul Executiv Național și rămân alături de partid în continuare și o să-mi fac datoria.”, explică acesta.

Scandalul din PSD a fost iscat acum câteva săptămâni, când mai mulți primari și consilieri județeni ai PSD au semnat un document prin care au protestat împotriva conducerii interimare a filialei sibiene a partidului și l-au transmis liderului Liviu Dragnea. Aceștia au cerut înlocuirea imediată a lui Ovidiu Sitterli  de la conducerea PSD Sibiu. Mai multe detalii găsiți aici.

Foto: arhivă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns