VIDEO – Motivul pentru care se face un Complex Olimpic de înot la Șelimbăr. Lacurile Șopa reabilitate

0 353

Primarul comunei Șelimbăr spune că amenajarea unui complex de înot olimpic vine din necesitarea oferirii unei variante pentru practicarea sportului de către copii și adulți.

Marius Grecu spune că în momentul de față Primăria și Consiliul Local caută să identifice cea mai bună variantă pentru construirea acestui complex sportiv. ’’Noi dorim să ne orientăm către o piscină olimpică pentru că sportul înseamnă sănătate. Înotul știm cu toții este unul din sporturile cele mai complexe care ajută și la dezvoltarea fizică armonioasă. Vrem să facem niște investiții care să rămână în urma noastră și de care să se bucure generații întregi. (..) Ca și amplasament nu am stabilit deocamdată locația. Împreună cu consilierii locali vom identifica cea mai bună variantă’’, a explicat Marius Grecu, într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu la finele săptămânii trecute.
CITIȚI ȘI: VIDEO – Noi drumuri de legătură între Sibiu și Șelimbăr. Se fac trei căi de acces
O variantă ar fi amenajarea acestui complex în zona lacurilor Șopa. Primăria va prelua aceste lacuri de la AJVPS. ’’Am ajuns la un acord cu AJVPS ca să preluam lacurile de la Șopa în proprietatea noastră. (…) Vom demara apoi proiectul unei zone de agrement acolo. (..) Vrem să punem în valoare toată frumusețea locului’’, a mai spus Grecu.
VEZI ȘI: VIDEO – Aproape zece milioane lei investiți în străzi la Șelimbăr. Asfalt pe Triajului și giratoriu în capăt pe Brana
Urmăriți mai jos înregistrarea interviului.

LIVE VIDEO – Primarul Șelimbărului la ’’Interviuri pe Față’’. Discuție în direct cu Marius Grecu. Acum live pe Ora de Sibiu

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 24 martie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.