UPDATE LIVE VIDEO FOTO – Zeci de pescari și vânători protestează în fața Direcției Silvice la Sibiu. IMAGINI ÎN DIRECT

469

Aproape 200 de membrii ai asociatiilor de vanatoare si pescuit din judetul Sibiu sunt asteptati miercuri dupa amiaza sa participe la un protest autorizat ce va avea loc in fata Directiei Silvice de pe Calea Dumbravii. Ora de Sibiu transmite imagini live de la fața locului începând cu ora 18.00.

UPDATE – Aproximativ 30 de oameni la protest
La ora 18.00 s-au strans in jur de 30 de protestatari cu pancarte.

UPDATE LIVE VIDEO FOTO – Zeci de pescari și vânători protestează în fața Direcției Silvice la Sibiu. IMAGINI ÎN DIRECT la link-ul https://goo.gl/IArIwC

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 29 martie 2017

IMG 20170329 WA0003

IMG 20170329 WA0008

STIREA INITIALA
’’Ne-au fost furate padurile! Apele de munte sunt „trase” prin tevi!’’ sunt cateva dintre principalele nemultumiri ale membrilor asociatiilor de vanatoare si pescuit din tara si din judetul nostru. La Sibiu cea mai mare organizatie din judet, Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Sibiu, AJVPS Sibiu se intruneste in Adunarea Generala AJVPS Sibiu in 30.03.2017 ora 17:00 la Grand Hotel din Dumbrava Sibiului.
CLICK AICI LA ORA 18.00 PENTRU IMAGINI ÎN DIRECT DE LA PROTESTUL PESCARILOR
Scopul A.J.V.P.S. Sibiu îl constituie conservarea biodiversităţii şi protecţia faunei de interes cinegetic şi halieutic, precum şi a mediilor naturale de dezvoltare a acesteia, prin vanătoare şi pescuit recreativ pescuit sportiv sau familial practicate in mod durabil, ca forme de odihnă activă şi de petrecere a timpului liber de către membrii săi cat si de alte persoane care au calitatea de vanator si pescar din tara si strainatate.
’’Nu mai toleram coruptia! Vrem „directie libera” nu „directie silvica” in AJVPS’’, spun reprezentantii protestatarilor sibieni. Mitingul va avea loc miercuri, 29 martie, incepand cu ora 18.00, pe Calea Dumbravii, nr. 140, in fata sediului Directiei Silvice in vecinatatea Cimitirului Municipal.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.