PPRO GROUP – The Payment Professional s-a extins oficial în România odată cu deschiderea unui nou departament la Sibiu. Aici lucrează aproape 30 de persoane, iar până la finele anului numărul se va dubla. Britanicii le oferă angajaților multiple facilități, printre care și mâncare la discreție în fiecare zi.

PPRO Group, una din companiile cu cel mai rapid ritm de dezvoltare din Europa, și-a extins oficial începând de marți, 28 martie. serviciul internaţional în Sibiu prin înființarea unui departament de suport telefonic, pentru a veni în ajutorul clienţilor internaţionali, consumatorilor de e-money și corporaţiilor.
Biroul de la Sibiu are aproape 30 de angajați și vor fi oportunităţi de angajare pentru încă 30 de persoane, în primul semestru al acestui an. Compania a ținut să marcheze intrarea pe piața sibiană cu un eveniment deosebit pentru angajații săi de aici.

Astfel după ce s-a tăiat panglica de ’’botez’’ a sediului din oraș, a urmat un concert mai mult decât superb oferit de Maria Cojocaru & The Swingers.

’’Atmosfera trebuie să fie una plăcută și acesta este și unul din obiectivele noastre. De aceea am ținut să inaugurăm biroul de la Sibiu un un concert al unui band local și apoi cu un after party. De fapt noi ținem mult la confortul angajaților din toate locațiile unde avem birouri și le punem la dispoziție o serie de facilități’’, a explicat unul dintre reprezentanții PPRO Group.

Printre acestea se numără de exemplu mâncare zilnică la discreție sau cafea pentru toți angajații, dar și multe avantaje.

Mai angajează încă 30 de oameni
PPRO Group a evoluat cu succes încă de la început, într-o companie-lider din industria FinTech, crescându-și profitul de zece ori în ultimii cinci ani și oferind inovație în peisajul global în continuă creștere al plăților electronice.
În România, PPRO Group, are intenţia de a mări echipa de servicii clienți deja existentă, cu încă 30 de persoane, prin adăugarea de noi servicii pentru clienții utilizatori de e-money, și prin abordarea acestora pe mai multe canale de comunicare. Cu această ofertă în spațiul e-money, compania înlocuiește lanțul de valori al furnizorilor de servicii financiare tradiționale și permite clienților săi să plătească și să-şi gestioneze banii, fără dificultate, fără limite și fără griji; oferindu-le în același timp un control deplin asupra conturilor și datelor lor personale.
Piața europeană tech a devenit extrem de competitivă în ultimii ani.

De ce au ales Sibiul
Ca o companie dinamică FinTech, agilă și în creștere rapidă, PPRO Group are deja o echipă talentată de 35 de experți în plăți în Sibiu, prin deschiderea unei noi filiale PPRO în 2016. “Sibiul este un oraş plin de profesioniști talentați si educați multi-lingvistic, iar legăturile sale de transport cu Marea Britanie și Germania, unde se află celelalte birouri ale noastre, fac ca această locaţie să fie perfectă pentru extinderea noastră”, spune Simon Black, CEO al PPRO Group. La nivel global, PPRO are aproape 200 de angajaţi până în prezent în cele două departamente de bussines, ‘Achiziții’ și ‘Emitere’, în birourile din Londra, Munchen, Gibraltar și Sibiu, urmând să deschidă în curând birouri în Atlanta (S.U.A) și Singapore.

Cine sunt PPRO GROUP
Depășind graniţele de pe piaţa plăţilor online, PPRO Group, specialist în e-payments, elimină complexitatea plăților internaționale de e-commerce prin dobândirea, colectarea și prelucrarea unor game largi de plăți alternative, metode pentru PSP-uri, printr-o singură platformă integrată. Platforma PPRO, susține la nivel internațional metodele alternative de plată în mai bine de 190 de țări, ceea ce permite comercianților să-și extindă acoperirea de e-commerce, să încaseze fără griji și să obțină rate de conversie mai mari. PPRO emite, de asemenea, carduri preplatite Visa și Mastercard, sub marca proprie VIABUY și propune cardurile B2B preplătite, sub brandul Crosscard, care pot fi emise atât în formă fizică (vouchere), cât și sub formă de carduri virtuale sau dispozitive NFC (autocolante). Înființată în 2006, având sediul central în Londra, PPRO este o instituţie financiară certificată de UE, cu o licență de e-money emisă de organismul de reglementare britanic FCA. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.ppro.com.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.