masina ridicata 2

Noul serviciu de ridicări auto a început în forță activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar din Sibiu. În total patru mașini au ajuns în parcul de depozitare.

Departamentul specializat din cadrul Poliției Locale Sibiu și-a început oficial activitatea, sâmbătă 1 aprilie. Utilajul cu ajutorul căruia se ridică mașinile parcate neregulamentar în Sibiu, a avut de lucru încă de la primele ore de când a fost pus în funcțiune oficial.
Echipa de la Ridicări Auto a intervenit pe 1 aprilie până la ora 19.30 de paisprezece ori. Doar patru mașini au ajuns însă în depozitul de la fosta bază Tursib de pe Calea Dumbrăvii. În alte zece cazuri mașinile ridicate nu au mai fost transportate, proprietarii acestora achitând pe loc tariful de 350 de lei.
Cei care s-au ales însă cu mașinile transportate în depozit, vor achita cel puțin 450 de lei, plus încă 150 de lei pentru fiecare zi în care mașina stă parcată acolo.masina ridicata sibiu

Care sunt tarifele ce trebuie achitate
În ședința de joi, 30 martie, consilierii locali au aprobat în unanimitate noile tarifele practicate de Serviciul de Ridicări Auto, cel care va fi gestionat de către Poliția Locală începând din 1 aprilie. Astfel, cei care vor lăsa mașinile staționate sau parcate neregulamentar, vor trebui să scoată din buzunar următoarele sume:
350 lei – tarif ridicare vehicul;
100 lei – tarif transport vehicul;
150 lei – tarif zilnic depozitare vehicul.
Trebuie specificat că tariful de depozitare se va percepe începând cu ora 0.00 a zilei următoare ridicării vehiculului. Actualele tarife vor fi valabile cel puțin un an, după care ele pot fi modificate. foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu