S-a trezit din comă profundă după ce a fost deconectată de la aparate ”Sunt o luptătoare”

0 267

Lyndee Pellettiere-Swapp a fost găsită în casă, pe jos, de fiul său, Steven. Intrase în comă. Băiatul a chemat imediat Ambulanţa. După 12 zile, medicii i-au spus familiei că femeia nu mai avea nicio şansă. Femeia a deschis ochii după ce a fost deconectată de la aparatele care mențineau activitatea cerebrală.

În tot acest timp, soţul său nu a părăsit-o nicio clipă. Nici măcar nu mânca, o veghea zi şi noapte şi îi şoptea: „Trebuie să lupţi! Vreau să lupţi pentru viaţa ta! Trebuie!”
Când medicii i-au spus că Lyndee nu mai are nicio şansă de a-şi reveni, bărbatul a izbucnit în lacrimi. Era totul pentru el!
După câteva ore, familia a decis că nu aveau de ales: Lyndee urma să fie deconectată de la aparate chiar de soţul ei. Ba mai mult, dorind să-i respecte dorinţa, aveau să-i doneze şi organele.
În scurt timp, familia a venit să-şi ia rămas bun de la Lyndee. După ce a fost deconectată de la aparate, însă, ceva uluitor s-a petrecut! Femeia le-a şoptit, sleită de puteri: „Sunt o luptătoare!”
Trăia şi nu era pregătită să părăsească această lume. Când şi-a revenit, le-a povestit medicilor că a fost conştientă în toate cele 12 zile de comă. Şi-a auzit nepoţii citindu-i, a simţit cum era mângâiată de soţul ei pe obraz, ba chiar ţinea minte discuţiile înfiorătoare pe care le-au avut medicii cu familia în legătură cu deconectarea sa de la aparate.
„Dacă nu eşti conştient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toţi cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbescă încontinuu cu cei aflaţi în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee, scrie Realitatea.ro.

Foto: realitatea.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.