fbpx

Studenții sibieni se întrec la un concurs de încodeiat ouă

0 163

Pentru al doilea an consecutiv, studenții din căminele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu se vor întrece într-un concurs de încodeiat ouă. Acțiunea va avea loc în 5 aprilie, începând cu ora 19,00 și se va desfășura în toate căminele ULBS.

Cu aproape două săptămâni înaintea Sfintei sărbătoari a Învierii Domnului, conducerea ULBS îi va provoca pe studenți să își amintească obiceiurile zonelor din care provin și să vopsească ouăle în tradiția specifică zonei din care provin.
”Anul trecut acțiunea s-a bucurat de o foarte mare apreciere din partea studenților, astfel că am decis să o continuăm. M-a bucurat foarte mult implicarea lor, inclusive a studenților străini care studiază la ULBS prin programele Erasmus”, a declarat conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct.studenti oua de pasti sibiu 2
În total, studenții vor încondeia aproximativ 1000 de ouă, vor coace cozonaci și gogoși de post. Acțiunea va avea loc în 5 aprilie, începând cu ora 19,00 și se va desfășura în toate căminele ULBS.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.