Un bărbat de etnie romă a dus la poliție un portofel cu 1.300 de euro găsit pe stradă

0 264

Un bărbat de etnie romă din Arad a găsit, luni după-amiază, un portofel în care erau aproximativ 1.300 de euro, pe care l-a dus la Poliţia Locală pentru a fi înapoiat păgubitului.

Poliţiştii locali din Arad s-au declarat surprinşi de gestul bărbatului de etnie romă, care a găsit portofelul pe o stradă de lângă Piaţa Catedralei din oraş.
Într-un comunicat al Poliţiei Locale Arad se arată că bărbatul a venit la Serviciul de Ordine şi Linişte Publică pentru a declara că a găsit un portofel în care se aflau 650 de euro şi 2.934 de lei, respectiv o sumă totală de aproximativ 1.300 de euro, dar şi documente de identitate.

bani portofel
”Arădeanul nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu”, preciează comunicatul.
Cel care şi-a pierdut banii este un locuitor din satul Livada, aflat la câţiva kilometri de municipiul Arad. El a povestit că a făcut cumpărături în piaţă şi portofelul i-a alunecat din buzunar când a plecat spre maşină. Abia acasă a constatat pierderea portofelului, însă bărbatul nu mai spera să-şi recupereze banii şi actele. Câteva ore mai târziu, poliţiştii locali l-au contactat şi i-au înapoiat portmoneul, anunță News.ro.

Foto: News.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.