Începe Târgul de Paști și un weekend cu multe evenimente faine la Sibiu

Și în acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite sau la Târgul de Paști din Piața Mare. Cei mici vor putea merge la piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super petreceri în Cotton Pub 
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866

Distracție la maxim, adrenalină și testarea limitelor

Puțină lume știe însă că aici la noi în oraș există o alternativă total inedită de a ’’ucide’’ plictiseala și care îți oferă acel sentiment de MAXIMĂ ADRENALINĂ când vine vorba de distracție.

Află totul aici.

Țăndărică și Mihăiță vin la Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 8 aprilie, ora 18:00 și duminică, 9 aprilie, ora 11:00, spectacolul „Micii Detectivi” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár.

Mai multe detalii aici.

Târg de Paști în Piața Mare

Târgul de Paști din Sibiu, se va desfășura în perioada 7 – 18 aprilie, în Piața Mare. Ediția 2017 reunește 45 de expozanți din țară și străinătate, care își vor prezenta produsele de sezon în Piața Mare, oferind astfel o alternativă plăcută de a căuta și găsi cadouri de Paști deosebite. Noutatea acestei ediții este Atelierul de Lumânări, unde oricine își va putea face propriile lumânări prin tehnica străveche a tragerii.

Colecția de minerale a baronului von Brukenthal expusă la Muzeul de Istorie Naturală

Expoziție cu colecţia de minerale a baronului Samuel von Brukenthal de la Muzeul de Istorie Naturală va fi deschisă în perioada 5.04 – 31.12.2017.

Mai multe detalii găsiți aici.

Rromii fac chef mare de ziua lor în Muzeul în Aer Liber

La Pavilionul Muzeal Multicultural, Sala Auditorium, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, sâmbătă, 8 aprilie 2017, între orele 10-12:30 va fi sărbătorită Ziua Internațională a rromilor, alături de copii sibieni care vor putea învăța despre cultura unei etnii cu tradiție în România.

Află totul aici.

Programul complet și noutăți la Radu Stanca – Primele reprezentații „Faust”

La TNRS, luna aprilie aduce primele reprezentații ale celui mai așteptat spectacol, „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, într-o nouă formulă, cu Miklós Bács (Faust) și Ofelia Popii (Mefisto). Cele două reprezentații programate în luna aprilie, la Sibiu, sunt sold out, iar cele două programate la Budapesta, în cadul Madách International Theatre Meeting (MITEM), în 27 și 28 aprilie, sunt, de asemenea, vândute integral.

Tot programul aici.

Filme noi în programul celor de la Arta

Pentru cei care vor să vizioneze un film bun, au la dispoziție o gama largă, atât pentru adulți, cât și pentru copii, iar cei de la Cinema Arta au făcut public programul pentru perioada 7 aprilie – 13 aprilie.

11:30 Beauty and the Beast ( Frumoasa şi Bestia ) – 3D Dublat RO
Tara: SUA | Durata: 2h 04 min
Gen film: Fantastic,Muzical,Romantic,Dra goste
SAMBATA SI DUMINICA – ora 11:30

14:00 Smurfs: The Lost Village ( Ștrumpfii: Satul pierdut ) – 3D Dublat RO
Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Animaţie,Aventuri,Comedie
ZILNIC – ora 14:00

16:00 Power Rangers ( Power Rangers ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 00 min
Gen film: Acţiune,SF
ZILNIC – ora 16:00

18:30 Ghost in the Shell ( Ghost in the Shell ) – 3D
Tara: SUA | Durata: 2h 00 min
Gen film: Acţiune,SF,Dramă
ZILNIC – ora 18:30

21:00 Power Rangers ( Power Rangers ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 00 min
Gen film: Acţiune,SF
ZILNIC – ora 21:00

Program casierie
ZILNIC – incepand cu ora 13:30
SAMBATA si DUMINICA – incepand cu ora 11:00

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong
Cei mici vor putea vizita sâmbătă ,,atelierul de meșterilit” de la ora 10:00 și de la ora 12:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Vor mai putea viziona și la spectacolul de teatru „Micii detectivi„, sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 11:00.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră.

distractieevenimenteSibiuTimp Liberweekend
Comentarii (0)
Comentează