Vremea în Ziua de Florii. Meteorologii au vești bune

0 225

Soare și căldură. De asta vom avea parte în majoritatea zonelor din România. Temperaturile vor ajunge chiar și la 22 de grade.

Vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime între 14 şi 22 de grade şi posibil ploi trecătoare în estul şi sud-estul ţării, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. „Vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă. În zonele estică şi sud-estică există condiţii de posibile ploi slabe, trecătoare”, a declarat pentru News.ro, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
În Banat vor fi în medie temperaturi de 20-22 de grade ziua şi 6-10 grade noaptea.
În Crişana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade şi minime de 5-8 grade, sâmbătă şi duminică fiind condiţii reduse de ploaie.
În Transilvania, în duminica Floriilor vremea se va încălzi şi vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua şi 2-7 grade noaptea.
În Maramureş, începând de duminică va fi o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade şi minime de 4-7 grade.
Şi în Moldova va fi o încălzire a vremii începând de duminică, când vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade şi noaptea de 4-7 grade.
În Dobrogea, temperaturile vor fi în creştere duminică, ajungând la maxime de 14-18 grade şi minime de 6-9 grade.
În Muntenia, în duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua şi 6-9 grade noaptea, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse.
În Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminică, la 17-21 de grade ziua şi 5-9 grade noaptea.
Şi la munte va fi vreme frumoasă începând de duminică, când se vor înregistra temperaturi de 4-10 grade ziua şi 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.