FOTO – Carmen Iohannis la slujba de Florii în Biserica Romano – Catolică. Urare pentru românii sărbătoriți

0 149

Prima Doamnă a fost prezentă duminică la Biserica Romano – Catolică din Sibiu și a asistat la slujba specială de Florii. Carmen Iohannis le-a urat Florii Fericite tuturor sărbătoriților acestei zile.

Carmen Iohannis a participat, duminică, la slujba de Florii de la Biserica romano-catolică pe care o frecventează de obicei, din municipiul Sibiu, prima doamnă nefiind însoţită de către preşedintele Klaus Iohannis. Ea a tinut în mână un buchet de sălcii, aşa cum se obişnuieşte în Duminica Floriilor, iar la ieşirea din lăcaşul de cult a spus că le doreşte tuturor „numai bine şi Florii fericite”, anunță News. Carmen Iohannis s-a aflat, duminică, la slujba de Florii de la Biserica romano-catolică unde ,merge în mod curent, din municipiul Sibiu,. Ea a tinut mână un buchet de sălcii, aşa cum se obişnuieşte în Duminica Floriilor.carmen2
Prima doamnă Carmen Iohannis nu a fost însoţită de şeful statului. La ieşirea din biserică, soţia preşedintelui Klaus Iohannis a vorbit despre importanţa sărbătorii de duminică şi le-a urat românilor: „Florii fericite”.
„Este o sărbătoare foarte importantă şi sper să începem o săptămână cu multe foloase. Sărbătorim, ca de obicei, cu gândul la Domnul şi cu bucurie în suflet. Vă doresc numai bine şi Florii fericite”, a spus Carmen Iohannis. Aceasta nu a precizat unde va petrece familia prezidenţială sărbătorile de Paşte.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.