FOTO – USR Sibiu și-a ales delegații la Congresul partidului din luna mai

0 164

Conferința Județeană a Uniunii Salvați România a avut loc miercuri seara în prezența președintelui Nicușor Dan. Printre delegaţii aleşi se numară şi preşedintele USR Sibiu Raluca Amariei.

Membrii USR au ales delegații care vor reprezenta filiala Sibiu la Congresul USR care va avea loc în perioada 12-14 mai la Cluj-Napoca. În cadrul Congresului se va adopta noul Statut al partidului și se vor alege organele de conducere, arbitraj și control ale Uniunii Salvați România. Prin repartizarea națională, Sibiului i-au revenit 7 din cei 267 de delegați. Aceștia au fost aleși prin votul secret al membrilor după ce fiecare candidat a expus motivul pentru care dorește să-i reprezinte pe colegi la Cluj şi a raspuns întrebărilor acestora.
Printre delegaţii aleşi se numară şi preşedintele USR Sibiu Raluca Amariei, care a declarat: “Vom reprezenta cu conștiința datoriei forța filialei sibiene la primul Congres USR. Este momentul unui salt calitativ în tot ceea ce înseamnă mesajul politic al formațiunii noastre, un moment istoric care va aduce o reconfigurare a echipei într-un prim examen de evaluare a maturității politice. Vrem să creăm un nou pol de putere politică și o alternativă viabilă la tot ceea ce s-a prezentat în istoria recentă a politicii românești. În calitate de președinte de filială, voi cere mai multe fapte și mai puține cuvinte, transformarea promisiunilor în legi, acțiuni și manifestări concrete.”
Nicuşor Dan a declarat că alegerile au fost un bun prilej pentru ca fiecare dintre candidaţi să işi expună viziunea despre viitorul USR: ”Am avut o discuţie foarte directă, la obiect, despre organizarea actuală a USR şi despre acţiunile viitoare, în special la nivel local, care să faca din Uniunea Salvaţi România al doilea partid politic din ţară. Filiala Sibiu este una dintre cele mai active şi dinamice din USR, rezultatul foarte bun alegerile parlamentare fiind o confirmare în acest sens.” Nicușor Dan a fost însoțit la Sibiu de mai mulți parlamentari ai USR.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.