VSărbători pascale cu bucurii la Căminul de Vârstnici și pentru veteranii de război din Sibiu

0 234

Momente speciale și la Căminul pentru vârstnici de pe strada Coșbuc. Peste 70 de veterani de război vor primi pachete din partea municipalității sibiene.

După ce vor participa la slujba de Înviere în capela ortodoxă Sf. Ioan Iacob Românul din incinta Căminului, cei 80 de vârstnici cazați aici vor servi o masă specială, cu ciorbă și friptură de miel, tocăniță, drob, ouă roșii, cozonac, vin, prăjituri și tort. Familiile lor sunt așteptate să îi viziteze pentru a petrece împreună cu aceștia câteva momente de Paști.
De asemenea peste 70 de veterani de război vor primi pachete din partea municipalității. Prin grija Primăriei Municipiului Sibiu un număr de 72 de veterani de război vor primi pachete de Paști cu cozonac, vin, suc și dulciuri.

Masa specială de Paști la Cantina Municipiului Sibiu
Aproape 180 de sibieni vor primi în Vinerea Mare o masă specială la pachet pentru ziua de Paști. Cantina Municipiului Sibiu va pregăti sarmale, și vor adăuga cozonac și ouă roșii pentru această masă specială. Beneficiarii vor primi în pachet și alimente reci care să le asigure mesele în perioada sărbătorilor: un pui, parizer, o conservă de carne și una de pateu, smântână, brânză topită, margarină, iaurt și pâine.
“De Paști ne gândim în primul rând la cei dragi, dar și la persoanele care au mare nevoie de ajutor din partea noastră. Vârstnicii instituționalizați, veteranii de război, dar și sibienii cu posibilități materiale reduse sunt mereu în atenția noastră, a Primăriei Sibiu, prin serviciile sociale pe care le prestăm cu regularitate. Cu ocazia sărbătorilor pascale dorim să le aducem câteva momente mai deosebite, de sărbătoare”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.