Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim cu avionul la Sibiu

369

Sfânta Lumină va ajunge pe Aeroportul Internațional Sibiu cu un avion special. Aceasta va ajunge în oraș în intervalul orar 20.00 – 21.00 și va fi așteptată de către Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza.

Preoții și credincioșii din Sibiu vor avea posibilitatea să primească și în acest an Sfânta Lumină adusă de la Ierusalim. Sfânta Lumină va fi adusă pe aeroportul din Sibiu sâmbătă, 15 aprilie, în intervalul orar 20.00-21.00, cu o aeronavă specială care va duce Sfânta Lumină în mai multe orașe din Transilvania. Sfânta Lumină va fi primită la aeroportul sibian de o delegație condusă de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în seara zilei de sâmbătă, 15 aprilie 2017, o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special, închiriat de Patriarhie. foto: Arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Alex scrie

    Cine plătește bazaconiile Ăstea?

  2. UN ENORIAS scrie

    CARE LUMINA SFANTA? IERUSLIMUL ESTE PE ACELASI FUS ORAR CU NOI DECI AU ACEEASI ORA. LUMINA SFANTA SE APRINDE IN DIMINEATA ZILEI DE MAINE CAND A INVIAT MANTUITORUL. SFINTIILE LOR SA NU NE MAI PROSTEASCA! SI APROPO, SE PLATESTE CE CAND IEI LUMINA CA NU E TERMINATA CATEDRALA DI CAPITALA?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.