VIDEO Mesajul președintelui Iohannis de Paște – Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte

0 137

Președintele Klaus Iohannis s-a adresat tuturor românilor printr-un mesaj video postat pe pagina sa oficială de Facebook. Șeful statului le urează tuturor să privească spre viitor cu optimism.

„În aceste zile în care sărbătorim sfintele Paşti, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii pe care o împărtăşim cu cei dragi”, a transmis şeful statului, într-un mesaj video postat pe Facebook.
În încheiere, preşedintele le-a transmis românilor că spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să le dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.
„Să avem cu toţii sufletul plin de speranţă şi lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbători să ne dea încrederea de a privi cu optimism spre viitor. Hristos a Înviat!”, a conchis Klaus Iohannis.

Sărbătorile pascale să vă aducă bucurii, liniște şi pace sufletească, pe care să le împărtășiți cu cei dragi! Hristos a Înviat!

Publicată de Klaus Iohannis pe Sâmbătă, 15 aprilie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.