Cum se circulă pe principalele drumuri din țară. Pe Valea Oltului traficul e acceptabil

0 363

Cele mai mari aglomerări sunt pe sensul de intrare în București dinspre Pitești, pe Valea Prahovei, dar și pe DN7 între Pitești și Rm. Vâlcea. Pe Valea Oltului nu s-au înregistrat aglomerări importante.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (18.00) nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.
În ceea ce privește fluența acesteia, semnalăm că se înregistrează valori mari de trafic pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Pitești – București, în special pe tronsonul kilometric 20 – 11, pe sensul de coborâre al DN1 Brașov – Ploiești (în zona localității prahovene Posada), pe DN65 Slatina – Pitești (între Colonești și Albota) și DN7 Râmnicu Vâlcea – Pitești (între Lintești și Valea Ursului). De asemenea, există coloane pe sensul către Buzău al DN2 (E85) Focșani – Buzău, pe tronsonul Slobozia Bradului (jud. Vrancea) – Râmnicu Sărat (jud. Buzău). În acest caz, problemele de fluență au apărut din cauza numărului mare de autovehicule, însă mai ales din pricina unei surpări care s-a produs la sfârșitul lunii februarie în centrul municipiului Râmnicu Sărat. foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.