Ora de Sibiu
Știri în direct

Asasinul care a transmis în direct o crimă pe Facebook, s-a sinucis

0 73

Bărbatul care a ucis un bătrân de 74 de ani și a postat imaginile în direct pe Facebook, s-a sinucis după ce poliția l-ar fi încolțit în statul Pennsylvania.

Asasinul din orașul american Cleveland, autor al unei crime pe care a transmis-o în direct pe Facebook, s-a sinucis după ce a fost urmărit de poliție în statul Pennsylvania, au anunțat marți autoritățile americane, transmit agențiile DPA și EFE, citate de Agerpres. Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani, a postat duminică pe Facebook imaginile în care ucide un bătrân în vârstă de 74 de ani. El a anunțat apoi tot pe rețeaua de socializare că a mai ucis alte 15 persoane și că pleacă ’’înarmat și periculos’’ în căutarea unor alte victime, sugerând în mesaje că vinovată pentru starea în care se află este fosta sa iubită.
Poliția a desfășurat un amplu dispozitiv de securitate la Cleveland (statul Ohio) și a început să-l caute pe Stephens, iar marți l-a reperat în statul Pennsylvania. După o scurtă urmărire, suspectul s-a sinucis trăgându-și un glonț în cap în autoturismul propriu.
Poliția a infirmat că Steve Stephens ar fi comis și alte crime în afara celei transmise pe Facebook și a menționat că îl avea în evidențe cu numeroase contravenții rutiere.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...