hotii 2

Doi hoți, au mers la furat în sfânta noapte a Învierii când aproape toată lumea era la biserică. Cei doi infractori, au furat  de la un cioban din Bradu suma de 35.000 de lei, după ce în prealabil au ”filat” casa baciului, ca să fie siguri că nu îi surprinde nimeni în acțiune. Banii reprezentau vânzările a aproape 150 de miei de Paște. Lovitura a fost dată la ora 00:26 în noaptea de Înviere, respectiv sâmbătă spre duminică și a durat fix opt minute.

Sâmbătă noaptea, doi hoți, au mers la furat în Bradu, la un cioban care a vândut aproximativ 150 de miei de Paști și avea în casă suma de 35.000 de lei. Infractorii știau că omul a mers la stână împreună cu fiul său și au pândit-o pe soția acestuia, până femeia a plecat la slujba de Înviere la biserica din sat.

masina cioban
Nevasta ciobanului a plecat de acasă la ora 00:10, iar hoții au dat lovitura 15 minute mai târziu

După ce nevasta păgubitului a plecat de acasă împreună cu fiica sa, cei doi au intrat în casă printr-o intrare de la stradă, au scotocit prin întreaga camera și au găsit suma de 35.000 de lei pe care au furat-o. În casă se afla și fiul ciobanului, care dormea, dar nu a auzit nimic.

hoti paste
La ora 00:34 hoții au plecat din casa ciobanului. Au furat 35.000 de lei și duși au fost.

Oamenii au aflat că le-au dispărut banii, când soția ciobanului a venit de la biserică și fiica ei a vrut să ciocnească un ou. Coșul cu ouăle de Paști se aflau în camera unde aveau și banii. Oamenii au anunțat poliția și așteaptă ca hoții să fie prinși. Vecinii spun că ar bănui cine sunt cei doi hoți. Vedeți mai jos video cu hoții cum dau lovitura.

Comentariul meu

Lasă un răspuns