Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Copaci căzuți pe Valea Oltului și pe drumul spre Cisnădioara. DN14 blocat de un TIR la Sibiu

0 132

Traficul rutier pe două dintre drumurile utilizate frecvent de șoferii sibieni, a fost afectat miercuri dimineață din cauza unor copaci doborâți de vânt. Pe DN14 traficul este blocat parțial la ieșirea din Sibiu.

Pe Dn7, pe Valea Oltului la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea, traficul rutier s-a desfășurat îngreunat din cauza unor copaci căzuți pe drum. La fața locului a fost și un echipaj al poliției rutiere, care a dirijatr traficul în zonă până ce au sosit cei de la Drumuri Naționale. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.30.

Traficul la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea a fost afectat din cauza unui copac căzut. foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Tot miercuri dimineață șoferii care au circulat pe drumul dintre Cisnădioara și Sibiu, au trebuit să facă slalom printre câțiva copaci căzuți. Traficul pe DJ106D s-a desfășurat alternativ până ce drumul a fost eliberat complet. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Tir-ul a rămas blocat pe sensul de mers către Mediaș pe DN14. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

DN14 blocat de un trailer
La această oră (12.02) traficul rutier se desfășoară îngreunat și pe DN14, la ieșirea din Sibiu spre Mediaș. Un camion s-a defectat și a rămas în mijlocul drumului. Din acest motiv s-au format coloane pe ambele sensuri de mers. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...