Sibianca Nicolle Stănese în locul Iuliei Vântur la ”Ferma Vedetelor”. Noul sezon filmat în zona Sibiului

0 1.899

Unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România, va avea ca prezentatoare pe tânăra Nicolle Stănese. Frumoasa sibiancă îi ia locul Iuliei Vântur, aceasta din urmă fiind decisă să nu renunțe la actuala ei carieră din India.

Cel mai urmărit reality-show de la PRO TV este gata de start, iar vedetele participante au fost deja alese. Mai rămâne o singură necunoscută, şi anume cine va fi gazda emisiunii “Ferma Vedetelor”. Asta pentru că prezentatoarea de până acum, Iulia Vântur, are o carieră înfloritoare în India, la care îi e greu să renunţe. Pe buzele şefilor din PRO TV a apărut o nouă variantă, mai exact frumoasa Nicolle Stănese, anunță Click. După două sezoane de “Ferma Vedetelor” care au mers ca unse, unul filmat la Cocani (judeţul Dâmboviţa), iar altul în Cipru, lângă Larnaca, emisiunea a intrat acum într-un impas. Nu din cauza formatului sau a concurenţilor, ci din cauza prezentatoarei.nicolle si vantur

Filmări în zona Sibiului
Nici în acest moment nu se ştie dacă Iulia Vântur (36 de ani) va mai putea fi gazda show-ului, pentru că blondina ar fi nevoită să vină din India, unde are concerte, filmări şi emisiuni, în Ardeal, în zona Sibiului, unde vor avea loc filmările anul acesta. Se pare că producătorii au însă un as în mânecă şi o variantă de rezervă, în persoana lui Nicolle Stănese (26 de ani), fosta gazdă a emisiunii “Bake Off Romania”, difuzată în 2016, la PRO TV. Vedeta e din Sibiu şi lucrează în televiziune de la 16 ani. A prezentat divertisment la Antena 1, atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti, s-a implicat în campanii umanitare şi, timp de doi ani, a realizat programul matinal de la Prime TV, din Republica Moldova. Notorietatea a cunoscut-o însă la show-ul culinar “Bake Off Romania”, unde, culmea, a avut-o invitată într-o ediţie şi pe Iulia Vântur, căreia i-ar putea lua locul acum.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.