Ora de Sibiu
Știri in direct

Meci de infarct la Tg. Mureș. CSU revine în cărți pentru semifinale

0 63

Sibiul a jucat cu sabia deasupra capului în cel de al treilea meci de la Tg. Mureș în sferturile play-off-ului. Cu orgoliul rănit la maxim după înfrângerea din vinerea Paștelui, echipa lui Dan Fleșeriu a renăscut din propria cenușă și a învins după prelungiri cu 87-89 (23-17, 8-26, 23-18, 20-13, 13-15). Avem 2-1 la general și sâmbătă ne putem asigura calificarea în semifinale.

Sibiul a înghițit în sec și a plecat capul la pământ după înfrângerea usturătoare de vinerea trecută. CSU a mers la Tg. Mureș cu dorința de a lua o revanșă în fața mureșenilor și din fericire la final așa a și fost.
Meciul trei a fost cu siguranță unul cheie pentru seria confruntărilor cu Mureșul. Dacă ne învingeau, gazdele erau favorite la calificarea în semifinale, dar echipa lui Fleșeriu a fost mai bună. Sibiul a jucat cu dorință și ardoare, dar și cu mai multă determinare, iar asta a contat în economia jocului. Mureșul a început mai bine, dar sfertul doi a fost unul de vis pentru CSU. Ai noștri au înscris 26 de puncte, în timp ce gazdele au punctat doar de opt ori. Partea a II-a a fost de infarct. Mureșul a revenit în joc și mai mult a trecut la conducere cu câteva secunde înainte de final. A fost nevoie de experiența lui Bogdan Popescu și partida a intrat în prelungiri. S-a mers aproape cap la cap, dar Paliciuc a reușit să facă un Sibiul întreg fericit și ne-a adus atât de mult dorita victorie. Sibiul conduce cu 2-1 la general, iar sâmbătă seară de la ora 20.00 joacă cu biletele calificării în semifinale pe masă, un succes ducând trupa lui Dan Fleșeriu mai departe într-o nouă serie cu cei de la Steaua. Hai CSU!

Mureș:
Martinic 19, Dapa 12, Kalve 12, Reed 17, Lazăr 4, Șanta 5, Markovic 17.

Sibiu:
Hardy 14, Popescu 19, Cooper 9, Davis 4, Mijajlovic 17, Paliciuc 13, Lalovic 13.

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...