Ora de Sibiu
Știri în direct

S-a stins Gazul la Timişoara. Medieşenii au cedat în faţa celor de la ACS Poli Timişoara

0 85

Gaz Metan Mediaș a jucat în acestă după-amiază în deplasare pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara, partidă ce sa disputat pentru etapa cu numărul 7 din cadrul play-out-ului Ligii întâi.

Tehnicianul Cristian Pustai a începul partida cu Greab, Crețu, Trtovac, Zaharia, Rugasevic, Danci, Bic, Curtean, Eric de Oliveira, Muntean și Sikorski.

O primă repriză echilibrată, la ambele formații au avut șuturi la poartă. Minutul 26 al meciului, alb-negri avansează în atat și Daniel Sikorki reușeste să tragă, dar șutul său ratează ținta. Pe finalul primei reprize, ACS Poli Timișoara avansează prin Sebastian Mailat, care își încearcă norocul, mingea prinde cadrul porții, însă tabela rămâne neschimbată.

Repriza secundă începe cu un atacă periculos al Gazului MEtan, Eric De Oliveira Pereira șutează pe poartă, dar scorul rămâne același.Gaz Metan presează și Eric De Oliveira Pereira prinde un șut, blocat totuși de apărarea adversă. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 88 prin Bogdan Struț care înscrie cu capul, scor 1-0.

Etapa viitoare, Gaz Metan Mediaș joaca în deplasare pe terenul celor de la ASA Târgu-Mureș, partida ce se va disputa sâmbătă, 29 aprilie 2017, de la ora 15:00.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...