18051932 1376223945773429 50367517 n

A nins în judeţul Galaţi şi drumurile s-au umplut de zăpadă. Ca în mijlocul iernii, pompierii au plecat la intervenţie cu şenilata. Au preluat dintre nămeţi șase oameni care trebuiau să ajungă la spital. Printre aceştia, şi două gravide.

Drumul Naţional 24D , pe care 15 maşini au rămas blocate în zăpadă, şi Drumul Naţional 26 au fost închise. De asemenea, sunt închise numeroase drumuri judeţene. Potrivit Centrului Infotrafic, la ora 7.20 traficul rutier era întrerupt pe DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui, pe DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26, zona Folteşti, şi limita cu judeţul Vaslui, pe DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui, pe DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui, pe DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui, pe DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Roman şi pe DN11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui.
Probleme pe DN11A sunt şi pe raza judeţului Vrancea.
În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.
De asemenea, din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost deviat de la kilometrul 106, sensul către Piteşti, pe DN65 prin municipiul Piteşti.
În judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un sens, alternativ, pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui accident.
În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.
În noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost întrerupt pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, din cauza ruperii firului purtător al liniei de contact. Patru trenuri de persoane erau oprite. Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 5.30, anunță Digi 24. Foto arhivă.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.