Începe un weekend cu petreceri tari și evenimente faine la Sibiu

388

Și în acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite sau la Târgul de Paști din Piața Mare. Cei mici vor putea merge la piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super party la patru ani de Ursus Cotton Pub în Sibiu. Cu un invitat pe măsură
Cel mai fain pub din Sibiu împlinește frumoasa vârstă de patru ani de la redeschidere. Ursus Cotton Pub celebrează cei patru ani de petreceri cu un party pe măsură. Sâmbătă vine la platane DJ Andi, cel care realizează The Virgin Mix la Virgin Radio România. Mai multe detalii, aici.

Patru ani de party-uri, patru ani de glorie! Legenda originala in randul pub-urilor din Sibiu – Ursus Cotton Pub te cheama la cea mai tare aniversare! Sambata, 22 aprilie, cu DJ Andi & Virgin Radio! #UrsusCottonPub #CottonPubSibiu #CottonSibiu #DJAndi #VirginRadio #Oradesibiu #SibiulMeu #PartySibiu

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 19 aprilie 2017

Mars al motocicliștilor în weekend la Sibiu
Sâmbătă începând cu ora 13.00, peste 200 de motocicliști vor porni într-un marș în municipiul Sibiu în scopul de a deschide sezonul moto 2017, dar și pentru a semnala prezența acestora în trafic. Polițiștii rutieri sibieni s-au alăturat acestui demers, însoțind coloana de motocicliști pe întreg traseul parcurs. Detalii AICI.

Sâmbătă se ține la Sibiu etapa locală din Campionatul Național de Catan
În weekend are loc Campionatul național de Catan, etapa locala Sibiu. Mai exact aceasta are loc pe data de 22 aprilie într-o locație de pe Soseaua Alba Iulia numărul șase.
Mai multe informații, aici.

Luna aprilie este dedicată sportului la Shopping City Sibiu

Pe 22 și 29 aprilie, Shopping City Sibiu reunește iubitorii sportului, în cadrul competițiilor și demonstrațiilor organizate atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Detalii aici.

Filme faine la Cinema Arta
Dacă doriți să văr relaxați vizionând cele mai noi filme din cinematografe, puteți trece pe la Cinema Arta Sibiu. Programul vi-l dăm noi:

12:00 Smurfs: The Lost Village ( Ștrumpfii: Satul pierdut ) – 3D Dublat RO
Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Animaţie,Aventuri,Comedie
SAMBATA SI DUMINICA – ora 12:00

14:00 The Boss Baby  ( The Boss Baby: Cine-i şef acasă? ) – 3D Dublat RO
Tara: SUA | Durata: 1h 37 min
Gen film: Comedie
ZILNIC – ora 14:00

16:00 Going in Style   ( Jaf cu stil ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 1h 40 min
Gen film: Comedie
ZILNIC – ora 16:00

18:00 Fast & Furious 8   ( Furios şi Iute 8) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 15 min
Gen film: Acţiune,Thriller
ZILNIC – ora 18:00

21:00 Fast & Furious 8   ( Furios şi Iute 8) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 15 min
Gen film: Acţiune,Thriller
ZILNIC – ora 21:00

Program casierie
ZILNIC – incepand cu ora 13:30
SAMBATA si DUMINICA – incepand cu ora 11:30

Programul complet și noutăți la Radu Stanca
La TNRS, luna aprilie aduce primele reprezentații ale celui mai așteptat spectacol, „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, într-o nouă formulă, cu Miklós Bács (Faust) și Ofelia Popii (Mefisto).

Program complet aici.

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong
Cei mici vor putea vizita sâmbătă ,,atelierul de creat povești” de la ora 10:00 și de la ora 12:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Vor mai putea viziona și la spectacolul de teatru „Sarea-n bucate„, sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 11:00.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră; Expoziția „Lacrimile Cerului. Fecioarele înlăcrimate ale Transilvaniei” de la  ora 10:00, la grădinița numărul 15 din Sibiu.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.