Trafic întrerupt pe mai multe drumuri din țară

0 139

Zăpada și viscolul dau mari bătăi de cap românilor în această perioadă. Pe mai multe drumuri din țară, traficul a fost întrerupt din cauza viscolului.

Potrivit Centrului Infotrafic, la ora 7.20 traficul rutier era întrerupt pe DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui, pe DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26, zona Folteşti, şi limita cu judeţul Vaslui, pe DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui, pe DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui, pe DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui, pe DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Roman şi pe DN11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui.
Probleme pe DN11A sunt şi pe raza judeţului Vrancea.
În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.
De asemenea, din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost deviat de la kilometrul 106, sensul către Piteşti, pe DN65 prin municipiul Piteşti.
În judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un sens, alternativ, pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui accident.
În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.
În noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost întrerupt pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, din cauza ruperii firului purtător al liniei de contact. Patru trenuri de persoane erau oprite. Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 5.30, scrie Mediafax. Foto arhivă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.