Verificări legate de organizarea concursului pentru manager la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu

1 262

Consiliul Județean Sibiu vine cu precizările legate de concursul de ocupare a funcției de manager la Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu. Daniela Cîmpean, a inițiat un Proiect de hotărâre privind constituirea unei comisii speciale de analiză și verificare a respectării procedurilor în organizarea și derularea concursului.

’’Concursul a fost demarat prin Dispoziția nr. 16/20.01.2017 a președintei Consiliului Județean. Concursul a fost organizat de către Consiliul de administrație al Spitalului de Psihiatrie. Pe parcursul derulării procedurii, au fost formulate contestații de către doi dintre cei trei candidați, iar în data de 18.04.2017, Președinta Consiliului de Administrație al spitalului, care este și Președinta Comisiei de Concurs – conform prevederilor legale, și-a prezentat demisia. În consecință, Consiliul de administrație a hotărât anularea concursului.
Ca urmare a acestei stări de fapt, prin Dispoziția nr. 202/18.04.2017 a Președintei Consiliului Județean, a fost numit manager interimar domnul dr. Radu Moldovan până la ocuparea postului prin concurs (dar nu mai mult de 6 luni)’’, explică Ioana Căpățână, purtător de cuvânt la Consiliul Județean Sibiu.
De altfel președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a inițiat un Proiect de hotărâre privind constituirea unei comisii speciale de analiză și verificare a respectării procedurilor în organizarea și derularea concursului pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul de Psihiatrie. ’’Comisia este formată din trei consilieri județeni (câte unul de la PNL, PSD și FDGR), un consilier juridic din aparatul de specialitate al CJ și un jurist din cadrul Serviciului Administrație Publică Locală și Coordonare Spitale al CJ. Proiectul de hotărâre este pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Județean din 27 aprilie. Termenul de finalizare a raportului este până la ședința ordinară de consiliu județean din luna mai’’, mai explică Ioana Căpățână.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Zip scrie

    CA mai tare că CJ!!!! Ori o mana spala cu alta și interesele rămân în fam.
    Cloaca pe banii cetățenilor, ori din seria cum sa mai prostim noi ȘMECHERII…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.