CSU pierde la Tg. Mureș și decisivul se joacă la Sibiu. Fanii sibieni umiliți de organizatorii partidei

0 114

CSU Sibiu a pierdut sâmbătă seară cu scorul de 70-62 (16-15, 17-13, 13-11, 24-23) meciul patru din play-off în fața celor de la Mureș. Fanii sibieni nu au putut să intre în sală decât la pauza partidei, organizatorii mureșeni umilind oamenii veniți să încurajeze echipa lui Fleșeriu.

Mureșul ne-a bătut sâmbătă seară și a amânat soarta calificării în semifinale pentru săptămâna viitoare. Gazdele au dominat meciul de la un cap la altul. Mureșenii au fost la conducere timp de 40 de minute, iar CSU a avut o revenire la 53-53, însă nu a fost îndeajuns. Din păcate s-a dovedit încă odată că atunci când Hardy nu e în formă, iar Davis e nesigur, Sibiul suferă din plin. S-a terminat 70-62, iar acum CSU e obligată să învingă în meciul de marți de la Sala Transilvania pentru a își asigura prezența în semifinale. Dan Fleșeriu trebuie să găsească până atunci soluția de a redresa echipa, iar jucătorii au datoria de a demonstra că au valoare și pot să ajungă în careul de ași al baschetului românesc.

Fanii sibieni ținuți în afara sălii până la pauză
Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seară în afara parchetului pe care au evoluat cele două echipe, este total revoltător. Aproximativ 150 de fani sibieni nu au fost lăsați de organizatorii din Tg. Mureș să intre în sala Polivalentă pe motiv că nu mai sunt bilete și că acestea s-au epuizat. Mai mult peste noapte cei din Mureș au decis că accesul suporterilor lui CSU se face în baza cărții de indentitate și în limita a 60 de locuri.fani mures În minutul 1 al partidei se putea observa că jumătate din locurile din sală erau goale (foto), iar fanii din Sibiu erau ținuți afara fără o explicație rațională. Într-un final, la pauză aceștia au fost totuși lăsați să asiste la partidă. Credit foto Tg Mureș – Mircea Damian/Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.