VIDEO –Autobuz Tursib trece pe roșu, Poliția depășește pe linia continuă, iar un dric forțează intersecția la Tălmaciu

0 423

Un participant la trafic a surpins în ultimele două luni imagini din traficul auto din municipiul Sibiu și județ. Câteva dintre ele atrag atenția pentru că pun efectiv în pericol și viața participanților la trafic.

Nimeni nu are pretenția ca toți șoferii din trafic să fie fără reproș atunci când se urcă la volan. Totuși unii au chiar obligația cel puțin morală să respecte regulile și semnele de circulație. Un sibian a surpins în ultimele două luni imagini cu șoferi sibieni care te fac să te gândești dacă nu cumva aceștia ori sfidează orice regulă de circulație ori pur și simplu desconsideră pe toată lumea atunci când se suie la volan.

Depășire pe linia continuă cu mașina de poliție
Primele imagini au fost surprinse la jumătatea lunii martie pe DN1 la ieșire din Bradu. Se poate observa cum un autoturism Logan de poliție, face o depășire pe linie continuă și asta fără a fi în misiune (girofarurile și semnalele acustice din dotare nu erau pornite). politia linie continuaMai mult se pare că cel aflat la volan merge și cu mult peste limita legală de viteză pentru acel tronson de drum.

video

Cu dricul ”pe urgență”
Tot în luna martie sunt surprinse și imaginile de mai jos. O doamnă aflată la volanul unei mașini de pompe funebre, forțează traversarea DN7 la Tălmaciu. dricFemeia strigă cu tupeu la portavoce că are o urgență și să fie lăsată să treacă de către ceilalți participanți la trafic.

video

Autobuzul trece pe roșu
Un al treilea caz pe care îl semnalează utilizatorul site-ului Trafictube este legat de un autobuz Tursib. Acesta a încălcat două reguli pe Victoriei. Mai întâi a plecat din stație de la primăria veche, ieșind direct în banda a II-a de mers, iar mai apoi a trecut cu tupeu pe roșu la semafor, punând în pericol viața pasagerilor și a pietonilor.

video

sursa video: TRAFICTUBE

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.