FOTO Scutul Pădurii în acțiune – Lemne furate confiscate la Gura Râului cu remorcă cu tot

0 475

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice Sibiu au amendat cu 10.000 de lei și au confiscat aproximativ 5,5 metri cubi de lemne pentru care un localnic nu a putut să prezinte acte de proveniență.

În perioada 20 – 24 aprilie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale de tăiere, transport şi valorificare a materialului Lemnos pe raza localităţilor Orlat şi Gura Râului.
Cu această ocazie, în data de 20 aprilie, în localitatea Gura Râului, poliţiştii au depistat un localnic în vârstă de 19 ani, aflat la volanul unui tractor ce tracta o remorcă încărcată cu material lemnos fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.
’’Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2001, fiind confiscată şi cantitatea de 5,42 mc de cherestea. De asemenea, poliţiştii au confiscat remorca folosită pentru transportarea ilegală a materialului lemnos’’, se arată într-o informare remisă de IPJ Sibiu către Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...