arestati

Doi sibieni cu vârsta de 19 și 23 de ani au fost reținuți pentru 30 de zile, ei fiind acuzați de o tâlhărie de a avut loc marți seară în stația de autobuz din cartierul Valea Aurie. Aceștia l-au jefuit pe un alt tânăr de 19 ani, furându-i telefonul mobil, portofelul și un pachet de țigări.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Ieri, 25 aprilie, Judecătoria Sibiu a luat față de cei doi bărbați măsura arestării preventive pentru 24 de ore.
În fapt, în data 7 martie, în jurul orei 22.30, victima, un sibian în vârstă de 19 ani, a fost agresată pe stradă de două persoane de sex masculin, necunoscute, care prin folosirea violenței fizice și amenințărilor, au deposedat-o de un telefon mobil, portofelul și un pachet de țigări. După ce agresorii s-au convins că victima nu deține asupra sa bani, i-au restituit portofelul și telefonul mobil.
’’În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu cei doi bărbați (sibieni, în vârstă de 19 și 23 de ani) bănuiți de săvârșirea acestei infracțiuni au fost identificați și ulterior, în baza probatoriului administrat au fost reținuți pentru 24 de ore iar în cursul zilei de 25 aprilie au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă și punere în mișcare a acțiunii penale’’, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Judecătoria Sibiu a admis cererea iar pe numele celor doi suspecți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cercetările în acest dosar continuă. Foto: ARHIVĂ

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns