TRANSMISIUNE LIVE: Școala de politicieni se lansează la Sibiu și cum poți să te pregătești pentru un job la UE

0 219

conferinta usr scoala de politicieniTrainingul “Cariere europene şi concursul de selecţie a personalului UE” şi programul “Şcoala de lideri USR 2020” sunt temele conferinţei de presă pe care o transmitem in direct de la la Hotel Ibis, începând cu ora 13.
Conferinţa este susţinută de vicepreşedintele USR Sibiu Dan Ghiţă şi de Nicu Ştefănuţă, memrbu USR Sibiu. Dan Ghiţă va prezenta proiectul USR Sibiu, o școală politică în cadrul căreia potențialii candidați la viitoarele alegeri locale își însușesc cunoștințele de bază necesare unei cariere politice și se implică în politica locală prin inițiative și aplicații practice.

Şcoala de lideri USR 2020 va avea o durată de doi ani şi jumătate, timp în care candidaţii vor fi evaluați constant de traineri exigenți și experimentați înainte de a-și da examenul de maturitate în fața alegătorilor.
”Uniunea Salvaţi România militează pentru o clasă politică nouă, centrată pe nevoile cetățenilor, în care accesul se bazează pe calități precum integritatea și meritul. USR a făcut deja o breșă în sistemul politic în 2016 cînd a reușit să promoveze oameni noi în consiliile locale din București și în Parlamentul României. USR Sibiu poate produce o breșă similară pe plan local în 2020. Ne propunem să aducem în fața sibienilor o echipă de candidați integri și bine pregătiți, capabili să câștige și să ducă la bun sfârșit mandatele de primari și de consilieri la alegerile din 2020 din județul Sibiu.
In acelaşi timp USR Sibiu continuă programul “Festivalului USR” început in campania electorală şi propune tinerilor un eveniment de cunoaştere şi formare profesională. Nicu Ştefănuţă, responsabil pentru relaţii transatlantice al Parlamentului European, va susţine vineri la Sibiu un training in care îşi propune să familiarizeze participanţii cu diversele oportunităţi deschise tinerilor absolvenţi sau tinerilor profesionişti de a accede la o carieră europeană.” se spune în comunicatul remis la redacție.

Transmisia poate fi vixionata pe pagina noastra de FACEBOOK si aici in scurt timp.

TRANSMISIUNE LIVE: Scoala de politicieni se lansează la Sibiu și cum poți să te pregătești pentru un job la UE #Sibiulmeu #Ultimaoră #conferintausr Intră pentru detalii pe Ora de Sibiu https://goo.gl/wxFzdC

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 28 aprilie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...