Sibieni prinși la frontiera de nord cu țigări de contrabandă în valoare de 4.500 lei 

123

Doi bărbați din Sibiu, au fost depistați de polițiștii de frontieră din Sighetul Marmației, în data de 2 mai, făcând contrabandă cu țigări în valoare de 4.500 de lei, în Săliștea de Sus, jud Maramureș.

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma mai multor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări desfășurate în ultimele 24 de ore, 9.490 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 95.000 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.
În data 2 mai a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj mobil al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit în trafic pentru control, pe raza localității Săliștea de Sus, jud Maramureș, un autoturism marca Opel, condus de V.M., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Sibiu. În autoturism se mai afla, în calitate de pasager și numitul B.D., de 41 ani, cu același domiciliu.
La controlul efectuat asupra mașinii, lucrătorii noștri au observat mai multe pachete cu țigări, motiv pentru care, persoanele în cauză, împreună cu autoturismul, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 490 pachete de țigări, de proveniență Duty Free, în valoare de 4.500 lei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, scrie Agerpres.ro. Foto: arhivă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi