masina furata 2

Tânărul care a furat o mașină dintr-o benzinărie de pe autostrada A1, Orăștie – Sibiu nu avea permis de conducere. A fost depistat de polițiști la intrarea în Sibiu dinspre Alba Iulia, iar mai apoi a făcut accident pe Rațiu, când a încercat să intre pe interzis. A încercat să fugă, dar un polițist l-a urmărit până în curte la Facultatea de Inginerie, acolo unde după o luptă corp la corp, a fost până la urmă imobilizat.

IPJ Sibiu a prezentat versiunea oficială a celor întâmplate miercuri după amiază. Astfel în data de 3 mai, în jurul orei 18.30, Centrul Operațional al I.P.J. Sibiu a fost sesizat de către polițiștii din județul Alba cu privire la sustragerea de pe raza județului, respectiv dintr-o stație de alimentare cu combustibil situată pe A1, a unui autoturism.
Informația a fost transmisă tuturor efectivelor de poliție din teren, astfel că, la scurt timp, un autoturism care corespundea semnalmentelor transmise a fost observat în trafic, pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu.
Polițiștii sibieni au pornit în urmărirea mașinii al cărei conducător auto a refuzat să oprească la semnalele acustice si luminoase ale agenților de poliție continuându-și deplasarea. Suspectul nu a oprit nici la intersecția străzilor Dr. Ion Rațiu – Dealului unde polițiștii sibieni au instituit un filtru, și-a continuat deplasarea fără a respecta indicatorul „Accesul interzis” și fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier ambele autovehicule au fost avariate, astfel că șoferul a părăsit mașina sustrasă, continuându-și deplasarea pe jos, în fugă.masina furata 3

S-a bătut cu un polițist
’’Suspectul a fost urmărit și prins în curtea Facultății de inginerie „Herman Oberth” de către un polițist din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu. In timpul urmăririi, bărbatul nu a răspuns somațiilor efectuate de polițist, încercând totodată, să-l lovească însă agentul de poliție a reușit să-l imobilizeze și să-l conducă pe sediul Poliției Municipiului Sibiu’’, explică Luciana Lazăr, de la IPJ Sibiu.

A furat mașina dintr-un PECO
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii sibieni au stabilit faptul că bărbatul (în vârstă de 19 ani, domiciliat în județul Tulcea) ar fi sustras autoturismul în data de 3 mai, în jurul orei 17.50, din stația de alimentare situată pe autostrada A1, la km. 316, pe sensul de mers Orăștie-Sibiu, iar ulterior, ar fi alimentat autoturismul cu carburant într-o stație peco situată pe DN1, în orașul Săliște, județul Sibiu, fără să achite contravaloarea acestuia.masina furata

Nu are nici permis de conducere
Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș – I.P.J. Aba.

Comentariul meu

Lasă un răspuns