masina furata 3

Cazul hoțului prins de polițiștii sibieni miercuri seară pe strada Rațiu din oraș este unul extrem de interesant. Bărbatul originar din Tulcea a furat autoturismul în timp ce proprietarul achita carburantul într-o benzinărie pe A1, între Sibiu și Deva. Câteva ore mai târziu hoțul a alimentat mașina la Săliște și a plecat fără să plătească.

Urmărirea ca în filme de pe străzile Sibiului are o poveste extrem de interesantă. Miercuri în jurul orei 18.45 cei de la IPJ Alba au sesizat IPJ Sibiu, că dintr-o benzinărie de pe A1, s-a furat un autoturism BMW. Hoțul i-a urmărit pe proprietarii mașinii când aceștia au coborât să achite carburantul băgat în mașină și a furat autoturismul pentru că avea cheile în contact.
La câteva minute după ce polițiștii din Alba i-au pus în alertă pe colegii din Sibiu, la 112 au sunat angajații de la o altă benzinărie, de această dată din Săliște și au sesizat faptul că un șofer a alimentat mașina și a plecat fără să plătească. După semnalmente mașina era aceeiași.masina furata 2În aceste condiții cei de la IPJ au făcut filtre pe toată raza județului, inclusiv în municipiul Sibiu, iar pe Șoseaua Alba Iulia mașina a fost observată de un echipaj de la Ordine Publică. ’’Șoferul nu a răspuns la semnalele lor acustice și luminoase și nu a oprit mașina și a continuat deplasarea, motiv pentru care ei au plecat în urmărirea lui. Undeva pe strada Dealului hoțul a lovit o mașină și a abandonat autoturismul furat. A fugit pe jos, iar un polițist de la ordine publică a plecat în urmărirea lui și undeva în fața Facultății de Științe l-a prins’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Este vorba de un bărbat din Tulcea care a fost dus la sediul IPJ Sibiu pentru audieri.

Comentariul meu

Lasă un răspuns