bucuresti furtuna
Foto Arhivă

După câteva zile în care ne-am bucurat de vreme frumoasă, lucrurile se schimbă. Meteorologii spun că vremea se strică în următoarele 32 de ore în aproape toată România. Avertizarea este valabilă până sâmbătă dimineață.

Ploi torenţiale, vijelii, descărcări electrice şi grindină vor fi în aproape toată ţara, de joi după-amiază până sâmbătă dimineaţă, potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunță News. Începând de joi, ora 16.00 şi până sâmbătă, la ora 06.00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător şi cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30-40 de litri pe metru pătrat.
Joi seara şi în noaptea de joi spre vineri vor fi ploi torenţiale şi vijelii în special în zonele de deal şi de munte, precum şi în sud-vestul şi centrul ţării.
Vineri şi în noaptea de vineri spre sâmbătă vor fi ploi şi vijelii în zonele deluroase şi montane, precum şi în Oltenia, Transilvania şi local în Muntenia.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.