Whatsapp offline în aproape toată lumea UPDATE: S-a rezolvat!

172

Aplicația de mesaje are probleme de conectare și e ofline din jurul orei 00.00, Ora României. Utilizatorii din întreaga lume semnalează că mesajele nu se mai trimit.

Potrivit paginii  Downdetector.com, rețeaua de mesagerie are probleme de la ora 22.00, si treptat serverele au căzut în lanț. Utilizatorii din îtreaga lume semnalează prin mesaje că nu pot folosi aplicația.

Pronelmele de conexiunea au fost rezolvate, astfel că aplicația este din nou funcțională.

Aplicația WhatsApp a devenit nefuncțională miercuri spre joi noapte în mai multe țări, oficialii companiei nefăcând nicio declarație pe această temă până la ora publicării articolului. Hashtagul #whatsappdown a devenit brusc unul dintre cele mai populare pe rețeaua de microblogging Twitter după ce utilizatori din mai multe zone ale lumii au constat că populara aplicație a devenit nefuncțională în țările lor. Ultima oară cînd WhatsApp a înregistrat o problemă de funcționare de o asemenea amplitudine a fost în noaptea de Revelion a anului 2015. Peste 1 miliard de oameni din mai bine de 80 de ţări folosesc aplicaţia WhatsApp cu ajutorul căreia se poate comunica gratuit folosind doar o conexiune la Internet.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.