Muzică de cameră la Biblioteca Județeană ASTRA. Poftiți la Ludens Piano Trio

0 239

Ludens Piano Trio, unul dintre cele mai apreciate ansambluri camerale din România, va susține, luni, 8 mai 2017, ora 19:00, un concert de muzică de cameră în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Invitatul special al acestui concert, violistul Theodor Andreescu, se va alătura trio-ului format din: Ella Bokor (violoncel), Rafael Butaru (vioară) și Iulian Ochescu (pian).
Repertoriul ales propune două lucrări ale compozitorului ceh Josef Suk (1874-1935), un muzician care a fost remarcat de Johannes Brahms și care s-a dezvoltat sub îndrumarea lui Antonin Dvořák – „Elegie op. 23 pentru trio cu pian” și „Cvartet cu pian, op. 1 în la minor”. A treia lucrare din concert – „Trio în do major” – aparține lui Gaspar Cassadó (1897-1966), violonist și compozitor spaniol pasionat de muzica tradițională catalană.
Intrarea la concert este liberă pentru toți iubitorii de cultură.
Concertul cameral face parte din turneul național organizat prin programul cultural Rute Muzicale, în perioada 7–11 mai 2017, în mai multe orașe din țară. Programul a fost inițiat în anul 2017 și are drept scop promovarea muzicii de cameră, fiind dedicat tinerilor interpreți excepționali din domeniul muzicii culte din România.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...