FOTO – Povestea fetiței ce aleargă la Maratonul Sibiului ca să salveze toți câinii. Hai să o susținem!

0 203

O puștoaică inimoasă este decisă să alerge la Maratonul Internațional Sibiu 2017 ca să salveze toți câinii de la Animal Life. Cătălina are în grijă o cățelușă găsită aproape moartă în zona Mihai Viteazu și nu concepe să renuțe la ea. Acum e decisă să alerge la maratonul de la finele acestei luni.

Toate poveștile proiectelor înscrise la Maratonul Internațional Sibiu 2017 sunt extrem de faine, iar acest lucru este ”trădat” și de fluxul mare de alergători înscriși să le susțină. Pe 27 mai printre sutele de competitori de la Maratonul Internațional Sibiu 2017, o să vedeți și o fetiță cu părul ”blondi” ce se pregătește asiduu să participe la Cursele Copiilor. Cătălina are o motivație extrem de serioasă pentru care va participa la cursa de 800 de metri. Puștoaica are acasă o cățelușă care a primit a doua șansă la viață datorită ei. Trăgea să moară în urmă cu mai bine de o lună, dar totul s-a schimbat atunci când fetița a găsit-o abandonată în stradă. Acum face parte din familie, într-o casă unde mai trăiesc două pisici și încă o cățelușă. Tatăl fetei, și el mare iubitor de animale, a fost de accord cu decizia Cătălinei de a adopta cățelușa. ”Amărâta asta mică, jumătate câine-jumătate iepure-jumătate bursuc trăgea să moară, pe Mihai Viteazu, acum vreo lună. Cătălina a cules-o, a fost lângă ea la fiecare vizită la veterinar, chiar și la operație, a hrănit-o, a curățat după ea, a grijit-o de parcă ar fi a ei”, povestește Bogdan Brylynski.
Micuța are acum un plan și mai măreț. Să alerge la maraton ca să salveze toți câinii ce au nevoie de ajutor. Zis și făcut. Părinții o sprijină necondiționat, dar puștoaica are nevoie și de suportul vostru. ”Blondi aleargă la maraton pentru proiectul Animal Life. Dacă doriți, puteți să o susțineți, pe linkul de mai jos. Și nici un share nu i-ar strica”, mai spune Bogdan Brylynski, într-o postare pe contul său de Facebook.

Cum poți să o sprijini pe Cătălina
Proiectul pentru care micuța ce a salvat cățelușa de la moarte aleargă este cel pentru Asociația Animal Life din Sibiu.
Susține și tu pe Cătălina la link-ul: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=1967
Animal Life își desfășoară activitatea în Sibiu din 2006, ajutând în tot acest timp atât animale de diverse specii, cu sau fără stăpân, domestice sau sălbatice, cât ți oamenii acestui oraș. Mai multe detalii despre proiectul înscris de Animal Life la Maratonul Internațional Sibiu 2017, găsiți la link-ul http://maratonsibiu.ro/campanie-de-sterilizari-gratuite-caini-si-pisici-6895/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.