fbpx

VIDEO FOTO – Ploaia a făcut prăpăd pe strada Viitorului. Apa a intrat în patru blocuri

301

Patru imobile din zona ANL Reșița 2 au fost ușor inundate din cauza ploii torențiale căzută în după amiaza zilei de luni la Sibiu. Casa scărilor s-a umplut cu apă, dar momentan oamenii au reușit să rezolve situația.

Locuitorii de pe strada Viitorului din municipiul Sibiu au tras o sperietură zdravănă luni după amiază. Ploaia torențială ce s-a abătut peste Sibiu a făcut ca artera din cartierul Reșița să devină aproape inutilizabilă pentru autoturisme. Patru imobile de aici au fost ușor inundate, apa pătrunzând pe casa scărilor. Oamenii s-au mobilizat și au reușit să scoată singuri apa din clădiri, dar situația nu este deloc una prea fericită. viitorului2’’Momentan apa a intrat doar în casa scărilor… Probabil mâine dacă plouă tot așa va intra din nou. Am încercat să o scoatem noi, dar a început să intre din nou.. Ușor, ușor nu o să mai putem ieși din casă’’, ne-a transmis G. R., un locatar dintr-un imobil din zonă. Pentru că în apropiere de blocurile în care locuiesc aproape 90 de familii se amenajează parcări, lucrările fiind abandonate de o săptămână, terenul s-a transformat într-o groapă cu noroi. ’’Prin spatele blocurilor nu se poate intra acum sub nici o formă’’, mai spun locatarii din zonă.
Luni după amiază a plouat torențial preț de 20 de minute în tot orașul. viitorului4În multe zone canalizările nu au mai făcut față. Chiar și așa nimeni nu a sunat la 112 să anunțe că sunt inundații în vreun cartier din oraș. Urmăriți mai jos imagini din timpul ploii torențiale de la Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.