fbpx

FOTO – Șase studenți la medicină în Sibiu, au obținut 12 trofee la un concurs național de dans

0 211

Șase studenți din Sibiu, au participat în perioada 5-7 mai, la un concurs de dans la Craiova, unde au obținut 12 trofee la toate cele patru secțiuni.

Studenții de la facultățile de medicină din ȋntreaga țară s-au ȋntrecut ȋn acest weekend ȋn pași de dans la Craiova. Centrul universitar Sibiu a fost reprezentat de șase studenți care, sub ȋndrumarea coregrafului Miky Stoica de la Casa de Cultură a Studenților Sibiu, și-au ȋnsușit nu mai puțin de 12 premii la toate cele patru secțiuni (Salsa, Dans Popular, Rock & Roll și Dans Surpriză). Studenții mediciniști au impresionat prin ritm, muzică și coregrafie deopotrivă publicul și juriul, care a acordat note maxime la dansul popular săsesc (coregrafia asigurată de Sebastian Arion de la Forumul German din Sibiu), la salsa și la dansul surpriză pus ȋn scenă de Miky Stoica (cu care au cȃștigat trofeul).

Sanatateinpasidedans2
Concursul Național ”Sănătate ȋn pași de dans” organizat de Societatea Studenților Mediciniști din Craiova ȋn parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Craiova este un proiect care promovează starea de bine fizică şi mentală în rândul populaţiei prin susținerea unui stil de viaţă sănătos.
”Ne bucurăm nu doar pentru premiile obținute de tinerii sibieni, ci și de inițiativa acestora de a promova mișcarea, devenind un exemplu activ pentru un stil de viață sănătos,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.