GREVĂ miercuri la Garda de Mediu în Sibiu. Nu se lucrează timp de două ore

180

Angajații Gardei de Mediu din Sibiu vor fi miercuri în grevă de avertisment. Între orele 14.00 – 16.00 angajații instituției nu vor lucra, principala nemulțumire fiind legată de faptul cu nu le-au fost majorate salariile.

Angajaţii Gărzilor de Mediu din toată ţara vor fi în grevă de avertisment, miercuri, între orele 14.00 şi 16.00, interval în care oamenii vor ieşi în faţa unităţilor, nu vor face controale şi nici nu vor lucra cu publicul. Oamenii sunt nemulţumiţi că nu le-au fost majorate salariile, astfel încât acestea să ajungă la nivelul celor ale angajaţilor Gărzii Forestiere, aşa cum a promis ministrul Mediului. Preşedintele Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu, Valentin Neagoe, arată, într-un comunicat de presă, că miercuri, între orele 14.00 şi 16.00, angajaţii structurilor din ţară vor fi în grevă de avertisment.
“Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului, a promis că susţine egalizarea salariilor, aşa cum este normal şi corect, între salariaţii Gărzii de Mediu şi cei ai Gărzii Forestiere, având deopotrivă atribuţii de monitorizare, inspecţie şi control. Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune şi gravă disfuncţionalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu a hotărât declanşarea grevei de avertisment, în 26 aprilie, între orele 14.00 – 16.00”, se arată în informarea transmisă de Sindicatul Naţional al Gărzii de Mediu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.